AEMON assisteix a l’entrega dels Premis Torre Bofilla de l’Ajuntament de Bétera

Les empreses associades Aromas del Campo i Textil Batavia foren guardonades

L’Associació Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) va assistir recentment a la primera edició dels Premis Torre Bofilla, convocats per l’Ajuntament de Bétera per a reconèixer als comerciants i empresaris de la localitat que contribueixen a la innovació, modernització, promoció i competitivitat del teixit econòmic.

 

Dos empreses associades varen resultar premiades. Aromas del Campo S.L. va obtenir el premi a la Qualitat i la Excel·lència, mentre que Textil Batavia va ser reconeguda per la seua Responsabilitat Social Empresarial. Schuller i Naranjas del Campo foren les altres empreses premiades, en les categories de Trajectòria Empresarial, i d’Innovació, Digitalització i Noves Tecnologies, respectivament. “Són empreses amb una destacada capacitat de creixement, innovació, lideratge i responsabilitat social, que han sigut capaces de posicionar els seus productes en mercats internacionals”, va indicar l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío. A més, el Consistori va atorgar un premi extraordinari a la Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE), perquè “la seua activitat té un fort impacte en la creació d’ocupació en la localitat”, en paraules del regidor de Comerç i Indústria, Joaquín Gómez.

 

Treball en coordinació

Elia Verdevío va recalcar que “per a l’Ajuntament és prioritari comptar amb un parc empresarial modern, compromés, sostenible, ben mantingut i conservat, que genere ocupació de qualitat i riquesa a Bétera, i per això continuem escometent inversions destinades a la millora de les infraestructures i serveis del nostre parc en coordinació amb les inquietuds transmeses per AEMON, molt necessàries per a la competitivitat de les nostres empreses i la dignitat de les centenars de persones que en ell treballen”.

 

Per la seua part, el president d’AEMON, José Durá, es va mostrar agraït per l’organització d’uns premis “que reconeixen el valor del teixit empresarial de Bétera, perquè on hi ha empreses hi ha ocupació, i on hi ha ocupació hi ha riquesa”. En aquest sentit, Durá ha explicat que “Bétera compta amb un parc empresarial, l’Horta Vella, que ocupa cada dia a 650 persones, i que suposa, en termes de facturació, un terç en el total del municipi”. “Ara, ens enfrontem al repte d’adaptar aquest parc a l’Entitat de Gestió y Modernització (EGM), un nou model de col·laboració públic-privada que contribuirà a continuar avançant cap a una àrea industrial més competent i preparada per al futur”, ha assegurat, i ha destacat que aquesta transició “la farem els empresaris i empresàries de la mà de l’Ajuntament, en estreta col·laboració i conjuminant esforços”.

 

José Durá, president d’AEMON

 

Textil Batavia
Aromas del Campo
Compartir: