AEMON assisteix a la reunió del Comité Comarcal d’Àrees Industrials del Camp de Túria

L’Associació Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) ha assistit recentment a la reunió del Comité Comarcal d’Àrees Industrials del Camp de Túria, un òrgan consultiu de participació que pretén abordar les necessitats de la comarca en matèria d’indústria i proposar solucions per a garantir el seu creixement. AEMON va estar representada pel seu vicepresident primer, Gonzalo Orduña.

 

Durant la trobada es van posar en comú les actuacions compromeses en la reunió anterior: la incorporació d’un agent d’innovació industrial i la realització de l’estudi “Grau de maduresa digital de les empreses industrials en el Camp de Túria”. Ambdues accions s’han dut a terme gràcies a la subvenció de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI). A més, es va presentar la jornada que se celebrarà en novembre sota el títol “Turia Tech Transfer Day”, que pretén ser un referent en l’àmbit de la transferència d’innovació als sectors econòmics. Tindrà lloc en Bétera, en les instal·lacions de la Fundació Laboral de la Construcció.

 

Després de la reunió, Diego Romà, gerent de FEPEVAL i d’AEMON, va oferir la ponència “Reptes i oportunitats de les empreses del Camp de Túria davant la nova llei d’àrees industrials”, en la que també va participar Carlos Peinado, gerent de l’Associació d’Empresaris La Reva de Ribarroja (ASOCREVA).

 

El vicepresident d’AEMON, Gonzalo Orduña, ha valorat “molt positivament” la reunió. “Qualsevol iniciativa que pose en comú les inquietuds del teixit industrial i empresarial de les nostres comarques són sempre valuoses”, ha assegurat. “Continuarem treballant conjuminant esforços amb les empreses i administracions del Camp de Túria per a avançar cap a la consecució de les entitats de gestió i modernització (EGM), pilar fonamental del nostre futur immediat, contemplat en la Llei 14/18 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials”, ha conclòs.

Compartir: